2014/10/20

Cestujeme / Designblok s blogerkami

Po delší době Vás všechny moc zdravím a konečně mám chvilku času, abych se s Vámi podělila o velmi příjemný zážitek z druhého říjnového víkendu. U příležitosti letošního Designbloku jsme se rozhodly společně s naší blogerkou Šárkou uspořádat jeho společnou návštěvu s blogerkami, z nichž některé znám osobně a jiné jsem měla možnost díky našemu srazu nově poznat. Jsou to nejen šikovné, ale také sympatické a pohodové ženské, se kterými jsme měly možnost strávit jeden opravdu báječný den!

Vpravo Martina z My One Way, jejíž úžasné bydlení i terasový styling již z našeho blogu znáte a vedle Iri z blogu Můj dům, můj squat, která pro Vás vybírala produkty do podzimní koláže v minulém článku, a v neonově žluté já :-).

Dole tři nejšikovnější blondýnky - květinová víla Monika Vintagelover, velká osobnost Jana z Mode de Boulangerie a moje nejoblíbenější módní a lifestyle blogerka Simona ze Style Cookbook

Vše začalo nad ranní kávou a zákuskem U Paukertů a rozdáváním stylových dárečků nejen z Nordic Day a Bella Rose. Poté jsme se společně přesunuly do Superstudia Evropa - hlavního centra dění. Impozantní prostory hostily letošní Designblok s opravdovým půvabem - na fotografii vedle vstupní haly můžete dokonce vidět detail prvního nově zrekonstuovaného luxusního pokoje, kde se jednou bude sladce usínat...


V dalších pokojích byly umístěny instalace s osvětlením, nábytkem i elektronikou. A jak vidíte, byly opravdu pestré - designové, rustikální, hravé i umělecké, prostě rozhodně se bylo na co dívat. Stejně tak v domě U minuty, kde jsme se ještě musely zastavit v útlulném koutku SOFFA magazínu.



A odpoledne s obědem ve stylové kavárně Slavie bylo příjemnou tečkou na závěr. Těžko popsat úžasnou atmosféru, která nás všechny provázela, nabila pozitivní energií a chutí do dalšího (společného) tvoření, takže domů jsem odjížděla opravdu s krásným zážitkem.

Vlevo nahoře naše a Ma Maison Blanche Šárka, která se nakonec na Designbloku zdržela nejdéle v kosmetickém pokojíku u vizážistky :-), vlevo dole Radka z Radush Style blogu, jejíž severské bydlení s nádechem ženskosti jste si také mohli na našem blogu prohlédnout a vedle Sandra Maison de Plaisance - gurmánka a milovnice romantického a Shabby Chic stylu, která nám skvěle poradila s výběrem kaváren.

A na závěr jedna selfie momentka :-).

Doufám, že jste příjemnou atmosféru nasáli alespoň trošku společně s námi a potěším Vás, že tento sraz rozhodně nebyl poslední a s blogerkami se budete také pravidelně setkávat na našem blogu ;-)

Přeji Vám pohodový podzim a zase někdy naviděnou!

Vaše Martina

6 komentářů:

  1. Ja neviem...asi zavidim...a velmi. Na mnohych blogoch vnimam o tejto udalosti, kocham sa a hlavne...zistujem ze by som to tiez chcela zazit v takej uzasnej spolocnosti..jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani příště budeme určitě řady rozšiřovat ;-) Krásný den!

      Vymazat
  2. Byl to naprosto úžasný den a jen co vidím ty fotky, hned mám zas chuť s váma holky někam vyrazit :-) Ať už je jaro :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simčo jestli bude zima mírná a my to nevydržíme, tak se může stát cokoliv! :-D

      Vymazat
  3. Moc milé setkání! Díky za příspěvek :-*

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)