2017/03/24

Vytuňte si kancelář se značkou Monograph

Máte rádi severský minimalismus a současně si v každé situaci potrpíte na stylové doplňky? Držet se stylové linky ve vlastním bytě není nic složitého, pořizujete si jen to, co se vám líbí a přesně do vašeho interiéru zapadá. 

Něco jiného je ale kancelář, kam denně docházíte za prací. Pokud nejste sami jejími majiteli, styl jejího vybavení můžete ovlivnit jen málokdy (a pokud se vás váš šéf ptá, jakou barvu potahu byste si přáli mít na pracovní židli, upřímně vám gratulujeme :-). Na druhou stranu, nikdo vám určitě nebude bránit přizpůsobit si pracovní stůl, potažmo celou kancelář k obrazu svému s pomocí stylových kancelářských doplňků. (V případě, že pracujete z domova, není co řešit!)


Dánská značka Monograf se přesně na takové doplňky do kanceláře specializuje. V čistém minimalistickém designu, praktické, krásné a funkční. Zkrátka takové, jaké umí navrhnout designéři značky House Doctor, kteří za Monografem stojí.

A čím si tedy můžete svou kancelář vyšperkovat?

Neobyčejné obyčejné tužky


I když hodně času v práci trávíme ťukáním do klávesnice počítače, občas si přece jen potřebujeme rychle něco zapsat či načrtnout pěkně "klasicky", obyčejnou tužkou na obyčejný papír. A to se pak hned sháníme po okolí: "Má někdo tužku?" Ve stylové dřevěné krabičce máte obyčejných tužek hned 12 pohromadě a ještě něco navíc...Víčko krabičky lze využít jako pravítko, které vám určitě také přijde v kanceláři vhod (protože kdo kromě architektů a dětí školou povinných by ho s sebou nosil, že?)


Na poznámky stylově


Když už je řeč o psaní poznámek, není od věci vzít si k ruce dalšího praktického pomocníka. V minimalisticky krásném poznámkovém bloku od Monograph bude mít všechny své seznamy úkolů, nákupů i momentální nápady, které si budete chtít zaznamenat, pěkně pohromadě a navíc kdykoli k dispozici. Bloček je totiž minimalistický i co do velikosti a tak jej pohodlně schováte i do kabelky. 




Chcete-li mít své denní úkoly stále na očích, připněte si papír se svými poznámkami na praktickou psací podložku s klipem. Můžete tak své poznámky nosit všude s sebou, průběžně doplňovat, co je ještě třeba zařídit anebo - ještě lépe - splněné úkoly si s potěšením odškrtávat. Možná ale raději podložku využijete jako stylový rámeček na fotky či obrázky, který ozdobí stěnu vaší pracovny. Díky klipu můžete svou soukromou galerii podle chuti lehce obměňovat.




Dokonalé kožené pouzdro


Aby se vám všechny drobné kancelářské potřeby včetně výše zmíněných tužek a propisek nerozutíkaly neznámo kam a nemusely jste je lovit v kabelce, zrovna když nejvíce spěcháte, pořiďte si na ně praktické minimalistické pouzdro z měkké pudrově růžové kůže se zlatým zipem. Že se vám ho zdá na tužky škoda? Máte pravdu, tahle nádhera směle nahradí i luxusní kosmetickou taštičku nebo stylové pouzdro na doklady. A pokud snad růžová není vaše volba, vyzkoušejte elegantní šedomodré provedení.



Rafinovaná skrýš


Účtenky, složenky, dopisy nebo třeba tajné poklady. Drobnosti, které nechceme jen tak nechat povalovat na pracovním stole je třeba někam ukrýt. Skutečně originálním řešením od značky Monograph je úložný box ve tvaru knihy, jejíž elegantní šedá vazba skryje vše, co nechcete mít na očích a ještě budete za intelektuály:-)



Hra s písmenky


Pracovní stůl bez nástěnky, to je jako dort bez šlehačky. Pracovnímu místu jakoby bez ní něco chybělo... Na papírky s poznámkami a telefonními čísly jdeme nejčastěji s připínáčky či magnety nebo si píšeme vzkazy křídou na černou tabuli. Že to jde i jinak dokazuje stylová tabule na vzkazy, kde s pomocí sady bílých písmenek můžete doslova kreativně řádit - citáty, milé vzkazy, seznamy nákupů nebo třeba míst, kam byste rádi jeli na dovolenou... Záleží jen na vaší fantazii, my zaručujeme, že vzkazy na této tabuli budou perfektně čitelné:-)




Kolikátého je dnes?


Také máte někdy pocit, že vás čas předbíhá a než se otočíte, týden je pryč? A občas se v tom rychlém běhu přestáváte orientovat, co je vlastně za den? S nekonečným dřevěným kalendářem se už nikdy v čase neztratíte a obměna číslic se stane příjemným každodenním rituálem. Kalendář bude navíc originální a stylovou ozdobou vašeho pracovního místa.


Malé milé drobnosti


Pro každodenní kancelářské pracovní rituály je vždy dobré mít v zásobě drobné pomocníky, kteří nám významně práci usnadní a vnesou do všech našich poznámek a dokumentů řád. Řeč je například o ozdobných nálepkách, kterými si přehledně označíte sešity, notesy i bloky nebo třeba o stylových zlatých sponkách ve tvaru trojúhelníčků, kterými spolehlivě uspořádáte všechny neposlušné papíry do úhledných složek. Pracujete často s výstřižky, tvoříte koláže či fotoalba? Práci vám příjemně usnadní oboustranná lepítka, díky kterým zvěčníte své kreativní nápady bez ulepených prstů.





Prostě a jednoduše - díky kancelářských doplňkům od značky Monograph bude vaše práce v kanceláři příjemným a estetickým zážitkem:-)


1 komentář:

  1. Já osobně v tomhle praktikuji minimalismus a udržitelnost. I proto jsem nikdy neměl v kanceláři nějaké super vybavení. Veškeré IT tvoří repasovane notebooky HP, se kterými jsem už několik let spokojený. A pak tak různě, co dům dá. Židle z bazaru (tam jsem teda natrefil na fajn designový kousek), stůl jsem si zrekonstruoval... Jako taková kancelář není na první pohled sexy, ale na druhou stranu se tam nestýkám s klienty.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)